Födelsedagsmannen!

Igår fyllde han år här min man, den blivande pappan. Hipp hipp HURRA! Vi firade såklart lite grann, Sessan, Siri, den obakade och jag. 04:20 gick jag upp för att tända ljus, sätta på kaffe och duka fram frukost och födelsedagskort. För att göra det lite mer spännande  ordnade jag en mycket liten presentjakt som jag trodde skulle knäckas av födelsedagsbarnet med en gång... men det gjordes inte. Ledtråden för jakten var BEBISBO var på Jakobs första tanke var barnvagnen eller min mage. Men så var ju inte fallet... Spännande va?

En kort stund innan sin avfärd 05:10, letade Jakob men utan resultat. Sedan fortsatte han på eftermiddagen... efter några ytterligare ledtrådar från mig via telefon, fann han lappen han letade efter och strax därpå även paketet.

Visst är jag KUL? =)

Idag har jag varit på MVC. Jag glömdes bort bland allt pappersarbete och fick vänta i 25 minuter. Magen hade växt mer som den skulle den här gången dvs NU är jag i fas och allt såg bra ut. En livlig krabat tyckte BM =) Jag har fått ganska ont i ryggen också vilket inte är sådär superkul. Det är för att du är spenslig sa BM. Jag? Spenslig? Jag som har världens kula a´la dinosauriestorlek? Taaaaack! Fast det där sa jag ju inte...

Nu ska kulan och jag avsluta här för denna gång. Have a nice day!

Tekaksbak

Energin strålar för tillfället så jag passade på att pröva mina gamla vanor lite grann och satte igång med lite bak och matlagning. Det kändes underbart att vara "back on track" och hela huset luktade tekakor. Efter allt bak och fix VAR jag faktiskt helt slut och det blev soffaläge utan kissekatt då ingen kände för att göra någon vidare uppoffring för den som ger dem kärlek, mat och husrum... Klockan halv elva kom i varje fall en man hem från sitt jobb som faktiskt uppskattar den som ger och delar kärlek, mat och husrum... TUR


Under tekaksbaket lade jag även ihop ett påskgodis som jag en gång fick för mig skulle vara något att ha och tvingade därmed mannen att köpa ingredienserna... Mannen protesterade å det vildaste eftersom han var bergsäker på att detta godis INTE skulle vara gott. Jag i min tur var också bergsäker på att JAG skulle gilla godiset eftersom marsipan är min grej. Men ack så fel jag hade och så rätt mannen hade. Det var det ÄCKLIGASTE godis jag någonsin ätit och skulle ni vilja pröva så finns det här. Men jag avråder er starkt!

RSS 2.0