Lucia!

Om fem minuter börjar luciamorgon på svt. Jag har varit vaken sen sex och både hunnit äta frukost och läsa i min bok så nu blir det perfekt med lite luciastämning. Så fort jag skrivit klart detta ska jag gå och fråga Jakob som sover sött om han vill titta på bruden i den vita skruden.... kanske.... Han somnade halv ett igår berättade han när jag klockan sex undrade om han inte ville gå upp med mig...Det ville han inte. Jag förstår inte att han inte vill lägga sig samma tid som JAG. Det är verkligen JÄTTESKÖNT att somna halv nio en lördagkväll. =) Eller varför inte klockan sex en fredagkväll???

Uppassad

Ja, här är det då rakt ingen vidare aktivitet. Tråkigt? Ja, lite kanske. Det som skulle vara en blogg med både manlig och kvinnlig skribent dvs Jakob och Mia resulterade i enbart Mia. Men än har jag inte gett upp hoppet om att det ska vända.

Här på Sandstensvägen händer inte mycket alls. I år har vi knappt pyntat överhuvudtaget förutom några stjärnor och andra ljus i fönster. Varför, undrar ni? Och jag kan endast svara att det är orken som brister. Men det verkar ju som att orken börjar komma tillbaks och det vore ju för härligt för jag vill ju helst få upp lite mer tomte-pynt, pynta apelsiner med nejlikor, plantera enar i fönstren och baka julgodis.

Men först och främst ska mitt vänsterben bli friskt igen och det kan jag ju tala om att det INTE är. Eftersom jag har en väldigt vild fantasi och är otroligt bra på att leta sjukdomar på internet så diagnostiserade jag mig själv med blodpropp. Som tur var, var så inte fallet då jag efter viss övertalning ringde vårdcentralen (för att besöka doktorn vil jag helst inte). Den snälle doktorn gjorde sin utförliga undersökning och kom fram till vätska i knävecket. Aldrig har jag väl haft så ont... och aldrig har det väl känts så dumt att vara hemma då det inte gör ont alls när jag ligger still.

Uppassad blir jag verkligen. Här får man te, fika och mat och annat som kan behövas. Jag lider verkligen inte...förutom när jag STÅR =P

Neon-rosa

Så här snygga naglar fick jag igår när jag var ute på fantastiskt äventyr med mina kära och fina vänner. Neon-rosa lyser verkligen riktigt bra i verkligheten. För er som var med: TACK! För er som inte var med: I tell you later. Nu tror jag bestämt att nagellacksborttagningen ska fram. Min neon-rosa-tid äro över, och det genomskinliga ska åter på.

Ha en fin andra advent!


Julig sillfrukost

VI har haft en UNDERBAR frukost. Vår frukoststund brukar alltid innehålla tända ljus och så också denna morgon. Frukosten var extra god idag då den innehöll sill och inte vilken sill som helst utan senapssill. Jag tycker att det är den allra bästa sillen. Jakobs frukost var inte alls "sillig" eftersom hans förtjusning över sill är mycket liten, ja till och med obefintlig. Men han verkar mycket frukostnöjd ändå!

Senapssill, gurka och te med honung och mjölk!


En dag av återhämtning!

God morgon på er! Hoppas ni sovit gott? Vi har sovit gott, alla fyra (Jakob +Mia + två söta katter). Igår slutade jag tidigt från jobbet och det blev en riktig återhämtningsdag. Sådana dagar har vi aldrig längre eftersom det känns som om man då är SÅ onyttig. Men igår tog vi oss en sådan dag.

Det blev:
  • lussebullsfika och te
  • tre avsnitt av morden på svt play
  • en gnistrande vit kvällspromenad i det härliga kalla vädret
Det var en PERFEKT dag och idag känner i varje fall jag mig mycket piggare och fräschare! Ha en bra dag!

JulkalendernIdag börjar julkalendern. Jag är ju en riktig julenörd så jag ska som vuxen utan barn också titta på programmet. Jag är rädd för att jag kommer att bli besviken. I min julevärld är utspelar sig julkalendern i någon mysig liten by eller stad där det mest är vitt och fint hela tiden. Det ska vara snö, värme, kärlek, tomtar, paket och något mysterie eller annat spännande. Pelle Svanlös är enligt mig en utav de bättre julkalendrar.

RSS 2.0